Recept: kikkererwtenpannenkoek

Pannenkoeken zijn er in verschillende soorten en maten. Speltpannenkoeken zijn voor onszelf eigenlijk al de normaalste zaak van de wereld en dus wilden wij iets anders uitproberen. Wij waren op zoek naar een zoutige variant van de pannenkoeken en hebben daarom gekozen voor kikkererwtenmeel. Dit recept willen wij uiteraard weer met jullie delen. Check het recept hieronder.

Ingrediënten voor 4 a 5 pannenkoeken:

Bereiding:

Stap 1: Voeg eerst alle droge ingrediënten in een grote beslagkom.

Stap 2: Voeg vervolgens de olie en tot slot het water toe aan de beslagkom en mix het geheel glad met de hand of met een handmixer.

Stap 3: Verwarm ondertussen een koekenpan.

Stap 4: Zodra de koekenpan warm is, schenk je een beetje olie in de pan en schenk je het eerste beetje beslag in de koekenpan. Bak het in ongeveer 2 minuten per kant. Herhaal dit totdat je beslag op is.

Stap 5: Je kunt de pannenkoek zonder vulling eten of met een topping die jij lekker vindt.

Eet smakelijk, nyang switi!

Deel dit met je vrienden!