Aantal personen/porties: 3 personen (Voor)bereidingstijd: 30 minuten 250 gr. speltfusilli 2,5 liter kokend water snufje himalayazout 90 gr. gewassen en gesneden tayerblad 1 rode ui 1 rode paprika 1 gele paprika 240 gr. kikkererwten (geweekt en gekookt) 1,5 tl Blaka spices mild 1 el avocado olie 3 el tayerbladpesto 1. Breng een pan water aan […]
Aantal personen/porties: +/- 160 gram (Voor)bereidingstijd: 10 minuten 90 gr. gewassen en gesneden tayerblad 55 gr. kokosmelk 15 gr. avocado olie 4 gr. Blaka spices natural 1 teentje knoflook 1. Bereid alle ingrediënten voor. Was en snijd de tayerblad in kleine stukken. Ontvel het teentje knoflook en snijd het in kleinere stukjes. 2. Vul de […]
Aantal personen/porties: 6 (Voor)bereidingstijd: 25 minuten 6 stuks vegan bladerdeeg 1 appel 2 el agavesiroop 1/2 tl Blaka spices spicy sweetness handje rozijnen Om te besmeren: 3 el amandelmelk 1 el maple syrup 3 el rietsuiker 1/2 tl Blaka spices spicy sweetness Zorg dat je de bladerdeegvellen ontdooit. Bereid ondertussen alle ingrediënten voor. Was […]
Aantal personen/porties: 3 (Voor)bereidingstijd: 25 minuten 250 gr. (spelt/volkoren) macaroni of vlinderpasta 1 hele rode paprika 1 hele gele paprika 1 hele groene paprika 1 hele (kleine) rode ui 100-150 gr. portobello 3 el Blaka ketjap mild of spicy Scheutje olijfolie Kook de macaroni of vlinderpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid ondertussen alle […]