Aantal personen/porties: 100 gram (Voor)bereidingstijd: 15 minuten 100 gr. portobello ½ rode ui ¼ tl Blaka spices spicy 1 teentje knoflook 3 tl Blaka ketjap +/- 1 Surinaamse peper (+/- 15 gram) 1 tl olie om in te bakken 1. Bereid alle ingrediënten voor. Snijd de uien in snippers, ontvel de knoflook en leg deze […]
Aantal personen/porties: 200 gram (Voor)bereidingstijd: 20 minuten 200 gr. rauwe/ongebrande cashewnoten 2 tl plantaardige olie 2 gr. himalayazout of 2 gr. Blaka spices mild of spicy 1. Weeg 200 gr. cashewnoten af en giet ze in een bakje. 2. Voeg het zout of de Blaka spices samen met de olie toe aan het bakje met […]
Aantal personen/porties: 1 kopje (Voor)bereidingstijd: 10 minuten 200 ml hazelnoten- of amandelmelk 1 afgestreken el cacaopoeder 2 – 3 afgestreken el agavesiroop ¼ tl Blaka spices Spicy sweetness Zet een kleine pannetje met plantaardige “melk” op vuur en laat het warm worden. Het is voldoende als het warm is, het hoeft niet te koken. Zet ondertussen […]