Dit is heerlijk als vulling voor pastei of bijvoorbeeld als toespijs voor je roti. Wil je het deeg van de pastei ook zelf maken? Check het recept hiervan in ons kookboek “De kracht van jouw eten“.
Aantal personen/porties: 6 burgers (Voor)bereidingstijd: 30 minuten 240 gr. linzen 240 gr. kidneybonen 1 (rode) ui 2 teentjes knoflook 1 handje verse koriander 1,5 tl Blaka spices Indian Mix 1 tl Blaka spices Mild 50 gr. speltmeel Olijfolie (of andere plantaardige olie) om in te bakken Bereid de benodigde ingrediënten voor. Zorg dat de linzen en de […]
Je kunt deze kikkererwten met speltcouscous/bulgur/(zwarte) rijst eten, maar het is ook lekker in een wrap. Een recept voor spelt-teffwraps is te vinden in ons kookboek “De kracht van jouw eten“ De kracht van jouw eten – een afrocentrische kijk op koken en eten
Salade hoeft niet saai te zijn. Je kunt met verschillende ingrediënten werken en op deze manier elke keer een nieuwe salade klaarmaken. Dit keer hebben wij een simpele salade uitgeprobeerd met kousenband als ingrediënt en deze is zeker bevallen. Wil je een vullende salade die je ook nog eens binnen 15 minuten op tafel kan […]